Kristall & Healingboden i Jönköping
Kristall & Healingboden i Jönköping Kristall och Reiki healing i Jönköping
Kurser och föreläsningar i Jönköping
Kurser och föreläsningar i Jönköping
Rökelse
Hitta oss på Facebook
Reiki healing, kristall healing och distans healing
Aktuellt hos Kristall och Healingboden i Jönköping

HEALING OCH KURSER I JÖNKÖPING
Healingerbjudanden, Reikikurser, gästföreläsare samt kurser,
seanser m.m.

HEALINGAKTUELLT 2018

MEDIAL FÖRDJUPNINGSKURS MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS 2018
Under 2018 kommer Helena-Magdalena Ivekrans att hålla Medial fördjupningskurs här under fyra helger. Varje helg innehåller sitt tema och man kan välja att gå en eller flera helger.

Helg 2: 05-06 Maj
Denna helg arbetar vi med andevärlden. Vi lär oss på hur olika sätt andevärlden kan vara behjälpliga för oss i vårt andliga arbete. Vi lär oss länka till andevärlden, hur vi kan kontakta, beskriva och kunna förmedla budskap från våra nära och kära. Vi går igenom vad det innebär att vara jordbunden och hur vi kan hjälpa dessa själar vidare. Vi går igenom hur man kan utföra det som kallas husrensning.

Helg 3: 25-26 Augusti
Denna helg arbetar vi med transmeditaton och transkanalisering. Vi lär oss hur det är att arbeta i trans, hur det känns och vi får budskap ifrån andra entiteter, dimensioner och energier. Att arbeta i trans innebär att uppbringa sin egen kropp till andra energier att ”tala genom en”. Det är som kanalisering – men det är i djupet.

Helg 4: 10-11 November
Denna sista helg så fördjupar vi oss i allt vi har lärt oss. Vi tränar och vi blir mer klara över vilka av våra förmågor som är starkast för att vi bäst ska kunna använda dessa för att hjälpa oss själva och andra. När denna sista helgen kommer så vet ni vilka som är era styrkor och vad ni kanske inte kommer arbeta med.

Vi mediterar och möter andra dimensioner och allt sker i en lekfull miljö där ingen prestation finns.
Varmt välkommen!
Pris 2222:-/helg (inkl. anmälningsavgift 500:-) eller 8.000:- vid betalning av alla fyra helgerna inför kursstart.

Helena-Magdalena är astrolog, författare, föreläsare, hon bloggar för tidningen Nära och har i samarbete med Nära gett ut sina första två böcker, "Lev din dröm" och "Lev i din kraft". Helena-Magdalena arbetar som sierska sedan ca tjugo år tillbaks. Hennes starkaste gåva är att vara medial sierska då hon är clairvoyant och clairknowing sen födseln.
Att gå kurs hos Helena-Magdalena innebär att man får möjlighet att prova på en mängd olika "verktyg inom det mediala fältet". Allt för att var och en ska hitta och utveckla sina starkaste gåvor.
På Helena-Magdalenas kurser finns ingen prestation, under lekfulla former och i en gynnsam miljö utvecklas vi tillsammans. Vi kommer gå igenom certifiering – och avlägger prov.
Alla är välkomna!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

STORSEANS MED MEDIUM HANNU KOSKINEN
Nu kommer Medium Hannu Koskinen och har en Storseans här Måndag 26 Februari kl. 18.30-20.30 Pris 300:- Betalas vid bokning, begränsat antal platser. Hannu kommer denna kväll att ge oss budskap från andevärlden från nära och kära. På en seans bekräftar andarna vilka de är och vilka de vill att han förmedlar budskapet till. De kommer med tröst om vi är i sorg, gläds med oss om vi är lyckliga, visar oss vägen om vi är vilsna och ger oss råd om vi står inför stora beslut i livet. Åldersgräns 18 år.
Hjärtligt välkomna! Hannu
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Du kan läsa mera om Hannu på hans hemsida:
www.mediumhannukoskinen.se

MEDIAL VÄGLEDNING MED MEDIUM HANNU KOSKINEN
Nu kommer Medium Hannu Koskinen hit och har Medial vägledning Tisdag 27 Februari kl. 10.00-17.00 Pris 800:-/45 min. (Inkl.anmälningsavgift 200:-)
På Hannus sittningar med medial vägledning kommer andevärlden till honom med visdom, tröst och kärlek. De vet allt om dig och vet vad du behöver just där och då och senare i livet. De kommer med råd om livet och vilka möjligheter du har framför dig. Sedan är det upp till dig om du vill följa dessa råd.
Hjärtligt välkomna! Hannu
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Du kan läsa mera om Hannu på hans hemsida:
www.mediumhannukoskinen.se

MEDIALA SITTNINGAR MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS - FULLBOKAT
Helena-Magdalena Ivekrans kommer Fredag 02 Mars och har Mediala sittningar. Pris 800:-/45 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
Helena-Magdalena: “Jag brukar börja med att lägga kort för att få tillgång till "den du är, vart du befinner dig i livet och vart du är på väg" Jag är medial, clairvoyant sierska och budskapen strömmar ner till mig utifrån den information du behöver just nu. Jag tar ofta astrologin till hjälp och pratar utifrån ditt soltecken. Jag har specialiserat mig på att läsa av människor i din omgivning, vad de vill, hur de mår m.m. Jag har också utvecklat en bra fjärrskådning så jag kan ofta tala om hur platser som är eller blir viktiga för dig ser ut. Jag ger också värdefulla verktyg utifrån attraktionslagen så du vet hur du ska tänka för att skapa det du önskar. Målet med mitt och ditt samtal är att du ska få klargörande om vad som är i ditt liv, varför och framförallt vilka val som ligger framåt. Jag har kunder som återkommit år efter år då det jag sagt stämmer. Jag har arbetar med tusentals kunder genom åren och jag känner en ödmjuk tacksamhet att kunna hjälpa.”
Varmt välkommen!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

MYSTERISKOLAN MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS
Nu kommer Helena-Magdalena Ivekrans hit och har Mysterieskolan även här.
Första kurstillfället är Lördag-Söndag 03-04 Mars 2018 kl. 11.00-17.00
Andra kurstillfället är Lördag-Söndag 15-16 September 2018 kl. 11.00-17.00
Priset är 2.222:- / per helg inkl. anmälningsavgift 500:-
Helena-Magdalena kommer gå igenom olika spännande ämnen som t ex astrologiska förutsägelser, uråldrig visdom, dimensionerna, attraktionslagen, hur vi lättast följer med i den ökade medvetenhet vi går igenom nu, lagen om karma och mycket mer. Under denna helg kommer Helena-Magdalena ta med er på en spännande resa flera tusen år tillbaks. Hon kommer berätta om de uråldriga mysterieskolorna, döda-havsrullarna, om den hemlig visdom som enbart ett fåtal initierade fick tillgång till. Hur denna visdom skyddades och studerades på mysterieskolor runtom i världen, när den sista stängdes gick visdomen vidare genom de olika Ordenssällskapen, som fortfarande är verksamma runt om i världen. Helena-Magdalena kommer prata om de olika ämnen som studerades inom mysterieskolorna tex astrologi, kabbala, numerologi med mera. Du kommer få lära dig hur mycket av de olika delarna hänger i hop.
Olika ämnen vi kommer prata om under dessa två helger är: astrologi, numerologi, medial utveckling, tarotkort, kabbala, medium/sierska (Oraklen i Delfi), DNA-aktivering, attraktionslagen.
Helena-Magdalena har under hela sitt liv varit medveten om andra dimensioner och hur Universum fungerar. Hon har studerat, läst och sökt svar på livets stora frågor i hela sitt liv och sedan 2011 så arbetar hon på heltid med att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar.
Helena-Magdalena bloggar för tidningen “Nära” om tankens kraft, hon har även gett ut böckerna “Lev din dröm och Lev i din kraft” i samarbete med tidningen “Nära” och Egmont Publishing.
Helena-Magdalena har hållit kurser inom bland annat attraktionslagen, personlig utveckling, själslig utveckling, business med mera under många år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hjälpt många människor att våga tro på och skapa sina drömmar med hjälp av attraktionslagen.
Varmt välkomna till en värld av uråldrig visdom!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

REIKI 2 KURS - FULLBOKAT
Nu blir det en Reiki 2 kurs Söndag 29 April kl. 09.00-17.00 Har du redan gått Reiki 1 och vill lära dig att skicka Distanshealing är det här en kurs för dig. Du lär dig att skicka healing på avstånd, till nutid, framtid och förfluten tid. Pris 1.777:- Inkl. anmälningsavgift 500:- Max 6 st. deltagare per kurstillfälle!
Varmt välkomna att vara med! Carina
Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som är för erat allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Nästa tillfälle för Reiki 2 är den 10 Juni!
Läs gärna vad mina kunder tycker!

MEDIALA SITTNINGAR/ASTROLOGISK GUIDNING MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS
Helena-Magdalena Ivekrans kommer hit och har Mediala sittningar eller Astrologisk guidning om du hellre vill ha det. Fredag 04 Maj.
Pris 800:-/45 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
MEDIALA SITTNINGAR
Helena-Magdalena: “Jag brukar börja med att lägga kort för att få tillgång till den du är, vart du befinner dig i livet och vart du är på väg. Jag är medial, clairvoyant sierska och budskapen strömmar ner till mig utifrån den information du behöver just nu. Jag tar ofta astrologin till hjälp och pratar utifrån ditt soltecken. Jag har specialiserat mig på att läsa av människor i din omgivning, vad de vill, hur de mår mm. Jag har också utvecklat en bra fjärrskådning så jag kan ofta tala om hur platser som är eller blir viktiga för dig ser ut. Jag ger också värdefulla verktyg utifrån attraktionslagen så du vet hur du ska tänka för att skapa det du önskar.
Målet med mitt och ditt samtal är att du ska få klargörande om vad som är i ditt liv, varför och framförallt vilka val som ligger framåt.
Jag har kunder som återkommit år efter år då det jag sagt stämmer. Jag har arbetar med tusentals kunder genom åren och jag känner en ödmjuk tacksamhet att kunna hjälpa”.
ASTROLOGISK GUIDNING
“Vid astrologisk guidning utgår jag i från ditt födelsehoroskop och belyser din själsliga grund, dina personliga egenskaper och vad du är ämnad för i detta liv. Jag tittar även på planeternas transiter och guidar dig genom astrologins visdom. Jag ser de stora förändringarna som har varit och är på väg att ske i ditt liv”.
Varmt välkommen!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

MEDIAL FÖRDJUPNINGSKURS MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS 2018. HELG 2: 05-06 Maj
Denna helg arbetar vi med andevärlden. Vi lär oss på hur olika sätt andevärlden kan vara behjälpliga för oss i vårt andliga arbete. Vi lär oss länka till andevärlden, hur vi kan kontakta, beskriva och kunna förmedla budskap från våra nära och kära. Vi går igenom vad det innebär att vara jordbunden och hur vi kan hjälpa dessa själar vidare. Vi går igenom hur man kan utföra det som kallas husrensning.
Vi mediterar och möter andra dimensioner och allt sker i en lekfull miljö där ingen prestation finns.
Pris 2222:-/helg (inkl. anmälningsavgift 500:-).

Helena-Magdalena är astrolog, författare, föreläsare, hon bloggar för tidningen Nära och har i samarbete med Nära gett ut sina första två böcker, "Lev din dröm" och "Lev i din kraft". Helena-Magdalena arbetar som sierska sedan ca tjugo år tillbaks. Hennes starkaste gåva är att vara medial sierska då hon är clairvoyant och clairknowing sen födseln.
Att gå kurs hos Helena-Magdalena innebär att man får möjlighet att prova på en mängd olika "verktyg inom det mediala fältet". Allt för att var och en ska hitta och utveckla sina starkaste gåvor.
På Helena-Magdalenas kurser finns ingen prestation, under lekfulla former och i en gynnsam miljö utvecklas vi tillsammans.
Alla är välkomna!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

REIKI 1 KURS
Nu blir det en Reiki 1 kurs Söndag 13 Maj kl. 09.00-17.00
Så vill du lära dig att ge dig själv healing, ge andra och snabbhealing är det här en kurs för dig. Pris. 1.777:- inkl. anmälningsavgift 500:- Max 6 st. deltagare per kurstillfälle!
Varmt välkomna att vara med! Carina
Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som är för erat allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

STORSEANS MED EWA OLSSON
Nu kommer den härliga och duktiga Ewa Olsson tillbaks hit igen (känd från bla. Nära kryssningen) och har en Storseans Tisdag 29 Maj kl. 18.30-20.30 (18-års gräns) Priset är 300:- Först till kvarn gäller pga. begränsat antal platser! Betalas vid bokning!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Du kan läsa mera om Ewa på hennes hemsida:
www.ewaolsson.com

PRIVATA SITTNINGAR MED EWA OLSSON
Ewa Olsson har även Privata sittningar Onsdag 30 Maj. Priset är 800:-/30 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Du kan läsa mera om Ewa på hennes hemsida
www.ewaolsson.com

KARUNA 1 & 2 KURS
Nu blir det en Karuna 1 & 2 kurs Söndag 03 Juni kl. 9.00-17.00 Det är en kurs för dig som redan har gått Reiki 1 och Reiki 2. Karuna är en fortsättning på Reiki och nu lär du dig 9 nya symboler. Anses mycket starkare och kraftfullare än enbart Reiki. Pris 2.777:- inkl. anmälningsavgiften 1000:- Max 6 st. deltagare per kurstillfälle!
Varmt välkomna att vara med! Carina
Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som är för erat allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

REIKI 2 KURS
Nu blir det en Reiki 2 kurs Söndag 10 Juni kl. 09.00-17.00 Har du redan gått Reiki 1 och vill lära dig att skicka Distanshealing är det här en kurs för dig. Du lär dig att skicka healing på avstånd, till nutid, framtid och förfluten tid. Pris 1.777:- Inkl. anmälningsavgift 500:- Max 6 st. deltagare per kurstillfälle!
Varmt välkomna att vara med! Carina
Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som är för erat allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

REIKI MASTERKURS
Nu blir det en Reiki Masterkurs Söndag 17 Juni kl. 09.00-17.00 Det är en kurs för dig som redan har gått Reiki 1 och Reiki 2. Du lär dig att initiera och att hålla kurser själv. Pris: 3777:- inkl. anmälningsavgift 1.000:- Max 6 st. deltagare per kurstillfälle!
Varmt välkomna att vara med! Carina
Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och du får alltid det som är för ditt allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

MEDIALA SITTNINGAR MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS
Helena-Magdalena Ivekrans kommer Fredag 24 Augusti och har Mediala sittningar. Pris 800:-/45 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
Helena-Magdalena: “Jag brukar börja med att lägga kort för att få tillgång till "den du är, vart du befinner dig i livet och vart du är på väg" Jag är medial, clairvoyant sierska och budskapen strömmar ner till mig utifrån den information du behöver just nu. Jag tar ofta astrologin till hjälp och pratar utifrån ditt soltecken. Jag har specialiserat mig på att läsa av människor i din omgivning, vad de vill, hur de mår m.m. Jag har också utvecklat en bra fjärrskådning så jag kan ofta tala om hur platser som är eller blir viktiga för dig ser ut. Jag ger också värdefulla verktyg utifrån attraktionslagen så du vet hur du ska tänka för att skapa det du önskar. Målet med mitt och ditt samtal är att du ska få klargörande om vad som är i ditt liv, varför och framförallt vilka val som ligger framåt. Jag har kunder som återkommit år efter år då det jag sagt stämmer. Jag har arbetar med tusentals kunder genom åren och jag känner en ödmjuk tacksamhet att kunna hjälpa.”
Varmt välkommen!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

MEDIAL FÖRDJUPNINGSKURS MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS 2018. HELG 3: 25-26 Augusti
Denna helg arbetar vi med transmeditaton och transkanalisering. Vi lär oss hur det är att arbeta i trans, hur det känns och vi får budskap ifrån andra entiteter, dimensioner och energier. Att arbeta i trans innebär att uppbringa sin egen kropp till andra energier att ”tala genom en”. Det är som kanalisering – men det är i djupet.
Vi mediterar och möter andra dimensioner och allt sker i en lekfull miljö där ingen prestation finns.
Pris 2222:-/helg (inkl. anmälningsavgift 500:-).

Helena-Magdalena är astrolog, författare, föreläsare, hon bloggar för tidningen Nära och har i samarbete med Nära gett ut sina första två böcker, "Lev din dröm" och "Lev i din kraft". Helena-Magdalena arbetar som sierska sedan ca tjugo år tillbaks. Hennes starkaste gåva är att vara medial sierska då hon är clairvoyant och clairknowing sen födseln.
Att gå kurs hos Helena-Magdalena innebär att man får möjlighet att prova på en mängd olika "verktyg inom det mediala fältet". Allt för att var och en ska hitta och utveckla sina starkaste gåvor.
På Helena-Magdalenas kurser finns ingen prestation, under lekfulla former och i en gynnsam miljö utvecklas vi tillsammans.
Alla är välkomna!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

AURA & CHAKRA FOTO MED TOLKNING MED CARINA OLOFSSON SANTANA
Nu kommer Carina Olofsson Santana tillbaks hit igen Torsdag 30 Augusti kl. 10.00-18.00 och har Aura & Chakra foto med tolkning. Carina ger en medial tolkning av ditt Aura&Chakra Foto. Vad som kommer fram är olika från person till person! En medial tolkning ger dig oftast det som är viktigt för dig just nu. Ger dig tips på din fortsatta utveckling. Talar om för dig var du bör lägga din energi just nu. Fotot beskriver hur din energi ser ut i hela kroppen och din aura, hur dina chakran ser ut och var du har blockeringar. Din färg som beskriver vem du är just nu. Vilken energi som är på väg in i ditt liv. Balansen i chakrasystemet. Andra centrala händelseförlopp i ditt liv. Aurafoto med medial läsning 650:- inkl. anmälningsavgift 200:-
Aura Video Station visar det elektro--magnetiska fältet via en handsensor och en kamera baserad på bl.a Kirlian metoden. Den visar det emotionella energitillståndet i aurafärger och chakra aktivitet. Tankar, känslor och sinnestillstånd påverkar den fysiska kroppen på ett kraftfullt sätt och visas bl.a. på dina chakran och i vilka färger du utstrålar. Chakran och färgerna beskriver olika egenskaper och information om hur du mår både fysiskt,känslomässigt, mentalt och energimässigt.
I diagrammen kan du se:
Tillstånd i sinne & kropp
Stressnivå i kroppen
Hur du fungerar känslomässigt
Energibalans i sinne/kropp/själ
Fysisk/känslomässig/mental/intuitiv energi
Balans mellan yin/yang (feminina/maskulina)
Chakradiagram med energinivåer
Grundfärg - personlighetsprofil
Aurastorlek
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Du kan läsa mera om Carina på hennes hemsida:
www.carinascenter.com

ÄNGLASEANS MED CARINA OLOFSSON SANTANA
Carina Olofsson Santana har även en Änglaseans Torsdag 30 Augusti kl. 18.30-20.30 Pris 300:- Betalas vid bokning, begränsat antal platser! Nu bjuder Carina in dig att komma till en seans där just den ängeln som vill komma till dig kommer fram och ger dig ett meddelande! Hon kan inte till 100% lova att det blir din ängel då det har hänt att någon guide eller anhörig kommit igenom. De har då kommit med meddelandet. Det brukar vara väldigt kärleksfulla meddelanden som hjälper dig vidare på just din väg här och nu. Säkert är att det alltid är för ditt högsta bästa!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Du kan läsa mera om Carina på hennes hemsida:
www.carinascenter.com

MEDIALA SITTNINGAR MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS
Helena-Magdalena Ivekrans kommer Fredag 14 September och har Mediala sittningar. Pris 800:-/45 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
Helena-Magdalena: “Jag brukar börja med att lägga kort för att få tillgång till "den du är, vart du befinner dig i livet och vart du är på väg" Jag är medial, clairvoyant sierska och budskapen strömmar ner till mig utifrån den information du behöver just nu. Jag tar ofta astrologin till hjälp och pratar utifrån ditt soltecken. Jag har specialiserat mig på att läsa av människor i din omgivning, vad de vill, hur de mår m.m. Jag har också utvecklat en bra fjärrskådning så jag kan ofta tala om hur platser som är eller blir viktiga för dig ser ut. Jag ger också värdefulla verktyg utifrån attraktionslagen så du vet hur du ska tänka för att skapa det du önskar. Målet med mitt och ditt samtal är att du ska få klargörande om vad som är i ditt liv, varför och framförallt vilka val som ligger framåt. Jag har kunder som återkommit år efter år då det jag sagt stämmer. Jag har arbetar med tusentals kunder genom åren och jag känner en ödmjuk tacksamhet att kunna hjälpa.”
Varmt välkommen!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

MYSTERISKOLAN MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS. Andra kurstillfället
Nu kommer Helena-Magdalena Ivekrans hit och har Mysterieskolan
Lördag-Söndag 15-16 September kl. 11.00-17.00
Priset är 2.222:- / per helg inkl. anmälningsavgift 500:-
Helena-Magdalena kommer gå igenom olika spännande ämnen som t ex astrologiska förutsägelser, uråldrig visdom, dimensionerna, attraktionslagen, hur vi lättast följer med i den ökade medvetenhet vi går igenom nu, lagen om karma och mycket mer. (Mer bestämt program kommer snart.)
Helena-Magdalena har under hela sitt liv varit medveten om andra dimensioner och hur Universum fungerar. Hon har studerat, läst och sökt svar på livets stora frågor i hela sitt liv och sedan 2011 så arbetar hon på heltid med att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar.
Helena-Magdalena Ivekrans bloggar för Tidningen Nära om tankens kraft, hon har även gett ut böckerna Lev din dröm och Lev i din kraft i samarbete med Tidningen Nära och Egmont Publishing. Helena-Magdalena har hållit kurser inom bland annat attraktionslagen, personlig utveckling, själslig utveckling, business med mera under många år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hjälpt många människor att våga tro på och skapa sina drömmar med hjälp av attraktionslagen.
Varmt välkomna till en värld av uråldrig visdom!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

MEDIALA SITTNINGAR MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS
Helena-Magdalena Ivekrans kommer Fredag 09 November och har Mediala sittningar. Pris 800:-/45 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
Helena-Magdalena: “Jag brukar börja med att lägga kort för att få tillgång till "den du är, vart du befinner dig i livet och vart du är på väg" Jag är medial, clairvoyant sierska och budskapen strömmar ner till mig utifrån den information du behöver just nu. Jag tar ofta astrologin till hjälp och pratar utifrån ditt soltecken. Jag har specialiserat mig på att läsa av människor i din omgivning, vad de vill, hur de mår m.m. Jag har också utvecklat en bra fjärrskådning så jag kan ofta tala om hur platser som är eller blir viktiga för dig ser ut. Jag ger också värdefulla verktyg utifrån attraktionslagen så du vet hur du ska tänka för att skapa det du önskar. Målet med mitt och ditt samtal är att du ska få klargörande om vad som är i ditt liv, varför och framförallt vilka val som ligger framåt. Jag har kunder som återkommit år efter år då det jag sagt stämmer. Jag har arbetar med tusentals kunder genom åren och jag känner en ödmjuk tacksamhet att kunna hjälpa.”
Varmt välkommen!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

MEDIAL FÖRDJUPNINGSKURS MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS 2018. HELG 4: 10-11 November
Denna sista helg så fördjupar vi oss i allt vi har lärt oss. Vi tränar och vi blir mer klara över vilka av våra förmågor som är starkast för att vi bäst ska kunna använda dessa för att hjälpa oss själva och andra. När denna sista helgen kommer så vet ni vilka som är era styrkor och vad ni kanske inte kommer arbeta med.
Vi mediterar och möter andra dimensioner och allt sker i en lekfull miljö där ingen prestation finns.
Pris 2222:-/helg (inkl. anmälningsavgift 500:-).

Helena-Magdalena är astrolog, författare, föreläsare, hon bloggar för tidningen Nära och har i samarbete med Nära gett ut sina första två böcker, "Lev din dröm" och "Lev i din kraft". Helena-Magdalena arbetar som sierska sedan ca tjugo år tillbaks. Hennes starkaste gåva är att vara medial sierska då hon är clairvoyant och clairknowing sen födseln.
Att gå kurs hos Helena-Magdalena innebär att man får möjlighet att prova på en mängd olika "verktyg inom det mediala fältet". Allt för att var och en ska hitta och utveckla sina starkaste gåvor.
På Helena-Magdalenas kurser finns ingen prestation, under lekfulla former och i en gynnsam miljö utvecklas vi tillsammans.
Alla är välkomna!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

FÖRTYDLIGANDE
Om inget annat anges.sker samtliga kurser och föreläsningar i Kristall & Healingbodens lokaler i Jönköping.

 

Kristall & Healingboden, Carina Pettersson Tel. 036 – 18 76 41 Mobil 0709 – 625 144

Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144
carina@kristallhealing.com