Carinas Kristallhealing i Jönköping
Carinas Kristallhealing i Jönköping
Kristaller
Ametist
Kristallkula
Hitta oss på Facebook
Kristall och Reiki healing i Jönköping
Reiki healing, kristall healing och distans healing
Aktuellt hos Carinas Kristallhealing i Jönköping

HEALING OCH KURSER I JÖNKÖPING
Healingerbjudanden, Reikikurser, gästföreläsare samt kurser
m.m.
HEALINGAKTUELLT 2019-2020

REIKI 1 OCH REIKI 2 KURS
Nu blir det Reiki 1 och Reiki 2 kurs här Lördag-Söndag 07 December - 08 December kl. 10.00-18.00 båda dagarna. På Lördagen är det Reiki 1 kurs och då får du lära dig att ge dig själv healing, ge andra och snabbhealing.
På Söndagen är det Reiki 2 kurs och då får du lära dig att skicka healing på avstånd, till nutid, framtid och förfluten tid. Priset för båda dagarna är 3.333:- inkl. anmälningsavgift 1.000:- Det går även bra att endast gå på en av kurserna, då är priset 1.777:- inkl. anmälningsavgift 500:- Max 6 st. deltagare.
Varmt välkomna att vara med!
Carina

Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som är för erat allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

TIDIGARE LIV LÄSNING MED JÖRGEN WINROTH
Nu kommer Jörgen Winroth hit Torsdag 30 Januari kl. 16.00-20.00 och
har Tidigare liv läsning här. Så passa på att boka in dig och uppleva något av dina tidigare liv nu. Pris 350:-/20 min.
Jörgen är Certifierat Tidigare liv Medium hos Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson.
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Jörgen på hans gillasida ute på Facebook:
Kråkshults healing och massage

STORSEANS MED MIA HARALDSDOTTER
Nu kommer Mia Haraldsdotter från Tullerum hit och har en Storseans här Söndag 09 Februari kl. 15.00-17.00 Pris: 300:- (Obs: Begränsat antal platser)
Så här skriver Mia om sig själv:
"Jag har alltid känt stor glädje och ödmjukhet inför att hjälpa andra människor att växa och utvecklas. Att få vara medresenär på resan när någon hittar sin inre livskompass och sina egna verktyg är en fantastisk upplevelse. Genom åren har jag haft förmånen att gång på gång få se hur livskraften segrar fast det ibland ser väldigt mörkt ut, detta har gjort mig helt säker på att hos varje människa finns en otrolig stark livskraft inneboende men som ibland behöver få komma till tals och bli påminnd om.Ett sätt att göra det har för mig varit att ha ett nära samarbete med andevärlden. Att låta nära och kära från andra sidan vara med och hjälpa till är ett härligt, inspirerande sätt att jobba. Jag tänker mig att vi alla egentligen har alla svar vi behöver inom oss men att vi ibland behöver bli påminda om det och då kan andevärlden vara till god hjälp när de kommer med goda råd och kärleksfulla budskap för att hjälpa oss att ha tillit till oss själva och vår egen förmåga.När jag har seanser är detta ett sätt att visa att andevärlden existerar och att vi har all hjälp vi behöver att bli dem vi är ämnade att vara från början.
Så, Kom och upplev en kväll fylld av värme, respekt och mycket humor. En kväll där jag får förmånen att förmedla kärleksfulla budskap från nära och kära i andevärlden. Det viktigaste är inte hur små eller stora dina steg är. Det viktigaste är att de leder i den riktning du önskar. Vilken väg går du dina steg?"
Hjärtligt välkomna att vara med! Carina och Mia
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Mia på hennes gillasida ute på Facebook:
Haraldsdotters skafferi för kropp och själ

INTRO-KVÄLL OM YOUNG LIVINGS OLJOR MED LINDA MEDINA KARLSSON
Nu kommer hon tillbaks hit igen, min underbara och härliga Regndroppslärare Linda Medina Karlsson och berättar om Young Livings oljor.
Torsdag 13 Februari kl. 18.00 Så om du är intresserad av de fantastiska kraftfulla eteriska oljorna från Young Living som nu även dom blivit en del av mitt liv så är du Hjärtligt välkommen hit på en intro-kväll Hälsar Carina/Linda
Då får du lära dig mer om hur just du kan använda dig av den otroliga kraften som finns att hämta ut växternas värld. Du kan använda dem i flera sammanhang i din vardag; Andligt, fysiskt eller emotionellt. Du får lukta, prova och smaka på dessa fantastiska oljor.
Priset är 100:- och betalas på plats.
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Linda på hennes hemsida:
www.medinaessentials.se

MEDIALA SITTNINGAR/ASTROLOGISK GUIDNING MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS NÄTT
Helena-Magdalena Ivekrans kommer Fredag 28 Februari och har Mediala sittningar eller Astrologisk guidning om du hellre vill ha det. Pris 925:-/45 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
Mediala sittningar: Helena-Magdalena: “Jag brukar börja med att lägga kort för att få tillgång till "den du är, vart du befinner dig i livet och vart du är på väg" Jag är medial, clairvoyant sierska och budskapen strömmar ner till mig utifrån den information du behöver just nu. Jag tar ofta astrologin till hjälp och pratar utifrån ditt soltecken. Jag har specialiserat mig på att läsa av människor i din omgivning, vad de vill, hur de mår m.m. Jag har också utvecklat en bra fjärrskådning så jag kan ofta tala om hur platser som är eller blir viktiga för dig ser ut. Jag ger också värdefulla verktyg utifrån attraktionslagen så du vet hur du ska tänka för att skapa det du önskar. Målet med mitt och ditt samtal är att du ska få klargörande om vad som är i ditt liv, varför och framförallt vilka val som ligger framåt. Jag har kunder som återkommit år efter år då det jag sagt stämmer. Jag har arbetar med tusentals kunder genom åren och jag känner en ödmjuk tacksamhet att kunna hjälpa.”
Astrologisk guidning: “Vid astrologisk guidning utgår jag i från ditt födelsehoroskop och belyser din själsliga grund, dina personliga egenskaper och vad du är ämnad för i detta liv. Jag tittar även på planeternas transiter och guidar dig genom astrologins visdom. Jag ser de stora förändringarna som har varit och är på väg att ske i ditt liv”.
Varmt välkommen!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

LEV I LJUSET HELG MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS NÄTT
Nu kommer Helena-Magdalena Ivekrans Nätt tillbaks hit igen Lördag-Söndag 29 Februari-01 Mars kl. 11.00-17.00 båda dagarna.
Vi möts i cirkeln för att söka vår egen inre harmoni och lyssna till vår själs visdom. Vi sjunger mantrasånger och låter musikens vibrationer tona in oss på vårt själsliga jag, vi mediterar tillsammans, och lyssnar till själens visdom mm.
Varmt välkomna att vara med! Carina/Helena-Magdalena
Kostnaden för helgen är 2.444:- (inkl. anmälningsavgift 500:-) Obs. Begränsat antal platser!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

MEDIAL VÄGLEDNING MED MIA HARALDSDOTTER
Nu kommer Mia Haraldsdotter från Tullerum hit och har Medial vägledning här. Fredag 13 Mars Pris: 900:-/45 min.
Så här jobbar Mia:
"Jag använder min intuition tillsammans med mina tarotkort för att hjälpa dig att titta på det som är mest angeläget i din livssituation just nu. Ofta har vi funderingar kring olika val i livet, stora som små och då kan en läggning med tarotkort vara en bra hjälp på vägen för att se på möjliga vägar och ge dig svar som underlättar dina beslut (korten eller jag tar inte besluten åt dig, jag visar bara på alternativen eller vilka vägar som ligger öppna.) Vi har alla svaren vi behöver inom oss men ibland behöver vi lite hjälp på traven att komma ihåg vilka kloka varelser vi egentligen är.Ofta vill nära och kära från "andra sidan" komma på besök vid en medial vägledning och lämna goda råd och hjälpa dig i din situation du befinner dig i just nu. Vi kommer alltid överens vid starten av en vägledning om du vill ha kontakt eller inte. Du får gärna spela in vägledningen på t.ex. din telefon så kan du lyssna hemma i lugn och ro och slippa sitta och försöka komma ihåg all information i huvudet"
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Mia på hennes gillasida ute på Facebook:
Haraldsdotters skafferi för kropp och själ

KARUNA 1 & 2 KURS
Nu blir det en Karuna 1 & 2 kurs här Söndag 29 Mars 2020 kl. 10.00 - 18.00 Det här är en kurs för dig som redan har gått Reiki 1 och Reiki 2. Karuna är en fortsättning på Reiki och nu lär du dig 9 nya symboler. Anses mycket starkare och kraftfullare än enbart Reiki.
Pris 2.777:- ( inkl. anmälningsavgiften 1000:-) OBS: Endast 4 st. deltagare per kurstillfälle.
Varmt välkomna att vara med! Carina
Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som
är för erat allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

FÖRTYDLIGANDE
Om inget annat anges.sker samtliga kurser och föreläsningar i mina lokaler i Jönköping.

 

Carinas Kristallhealing i Jönköping, Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144

Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144
carina@kristallhealing.com