Carinas Kristallhealing i Jönköping
Carinas Kristallhealing i Jönköping
Kristaller
Ametist
Kristallkula
Hitta oss på Facebook
Kristall och Reiki healing i Jönköping
Reiki healing, kristall healing och distans healing
Aktuellt hos Carinas Kristallhealing i Jönköping

HEALING OCH KURSER I JÖNKÖPING
Healingerbjudanden, Reikikurser, gästföreläsare samt kurser
m.m.
HEALINGAKTUELLT 2019-2020

MEDIALA SITTNINGAR/ASTROLOGISK GUIDNING MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS NÄTT
Helena-Magdalena Ivekrans kommer Fredag 22 November och har Mediala sittningar eller Astrologisk guidning om du hellre vill ha det. Pris 925:-/45 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
Mediala sittningar: Helena-Magdalena: “Jag brukar börja med att lägga kort för att få tillgång till "den du är, vart du befinner dig i livet och vart du är på väg" Jag är medial, clairvoyant sierska och budskapen strömmar ner till mig utifrån den information du behöver just nu. Jag tar ofta astrologin till hjälp och pratar utifrån ditt soltecken. Jag har specialiserat mig på att läsa av människor i din omgivning, vad de vill, hur de mår m.m. Jag har också utvecklat en bra fjärrskådning så jag kan ofta tala om hur platser som är eller blir viktiga för dig ser ut. Jag ger också värdefulla verktyg utifrån attraktionslagen så du vet hur du ska tänka för att skapa det du önskar. Målet med mitt och ditt samtal är att du ska få klargörande om vad som är i ditt liv, varför och framförallt vilka val som ligger framåt. Jag har kunder som återkommit år efter år då det jag sagt stämmer. Jag har arbetar med tusentals kunder genom åren och jag känner en ödmjuk tacksamhet att kunna hjälpa.”
Astrologisk guidning: “Vid astrologisk guidning utgår jag i från ditt födelsehoroskop och belyser din själsliga grund, dina personliga egenskaper och vad du är ämnad för i detta liv. Jag tittar även på planeternas transiter och guidar dig genom astrologins visdom. Jag ser de stora förändringarna som har varit och är på väg att ske i ditt liv”.
Varmt välkommen!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

ASTROLOGI FÖRDJUPNING MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS NÄTT
Nu kommer Helena-Magdalena Ivekrans Nätt tillbaks hit igen Lördag-Söndag 23-24 November kl. 11.00-17.00 Pris 2.444:. inkl. anmälningsavgift 500:-
Astrologi - den uråldriga visdomens väg - fördjupning - lär dig det viktigaste i hur du ställer och tolkar ett horoskop - lär dig det viktigaste om transiter så du kan se din och andras framtid - vi kommer även gå inom astronumerologi och synastri (partnerhoroskop).
Denna kurs är en fördjupningskurs. Ni som inte tidigare har gått grundkurs i astrologi rekommenderas att antingen vara med här på grundkursen Lördag-Söndag 31 augusti -01 september eller gå Helena-Magdalenas e-kurs om astrologi som finns på nätet -följ länk här:
https://app.coursio.com/store/nara/laer-dig-astrologi-grundkurs
Vi kommer under denna kurshelg lära oss grunderna i hur vi kan ställa och tolka ett horoskop. Vi kommer lära oss om transiter så vi själva kan planera våra liv på bästa sätt. Vi kommer även lära oss om astronumerologi, varje siffra har samma vibration som en planet och genom att vi förstår innebörden av siffrorna som påverkar oss så kan vi även förstå vilken planet som vibrerar med oss. Vi kommer även gå igenom det viktigaste inom synastri så vi kan jämföra horoskop och förstå hur vi passar ihop med andra människor.
Helena-Magdalena är astrolog, författare, föreläsare, hon bloggar för tidningen Nära och har nu även blivit Astroprofil på tidningen och har i samarbete med Nära gett ut sina första två böcker, "Lev din dröm" och "Lev i din kraft" Helena-Magdalena arbetar som sierska sedan ca tjugo år tillbaka. Hennes starkaste gåva är att vara medial sierska då hon är clairvoyant och clairknowing sen födseln.
För att boka in er kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
OBS! sista anmälningsdag Söndag 10 November.
Läs gärna mera om på Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.com

REIKI 1 OCH REIKI 2 KURS
Nu blir det Reiki 1 och Reiki 2 kurs här Lördag-Söndag 07 December - 08 December kl. 10.00-18.00 båda dagarna. På Lördagen är det Reiki 1 kurs och då får du lära dig att ge dig själv healing, ge andra och snabbhealing.
På Söndagen är det Reiki 2 kurs och då får du lära dig att skicka healing på avstånd, till nutid, framtid och förfluten tid. Priset för båda dagarna är 3.333:- inkl. anmälningsavgift 1.000:- Det går även bra att endast gå på en av kurserna, då är priset 1.777:- inkl. anmälningsavgift 500:- Max 6 st. deltagare.
Varmt välkomna att vara med!
Carina

Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som är för erat allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

KARUNA 1 & 2 KURS
Nu blir det en Karuna 1 & 2 kurs här Söndag 29 Mars 2020 kl. 10.00 - 18.00 Det här är en kurs för dig som redan har gått Reiki 1 och Reiki 2. Karuna är en fortsättning på Reiki och nu lär du dig 9 nya symboler. Anses mycket starkare och kraftfullare än enbart Reiki.
Pris 2.777:- ( inkl. anmälningsavgiften 1000:-) OBS: Endast 4 st. deltagare per kurstillfälle.
Varmt välkomna att vara med! Carina
Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som
är för erat allra högsta bästa. För mera info och bokning kontakta
Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

FÖRTYDLIGANDE
Om inget annat anges.sker samtliga kurser och föreläsningar i mina lokaler i Jönköping.

 

Carinas Kristallhealing i Jönköping, Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144

Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144
carina@kristallhealing.com