Carinas Kristallhealing i Jönköping
Carinas Kristallhealing i Jönköping
Kristaller
Ametist
Kristallkula
Hitta oss på Facebook
Kristall och Reiki healing i Jönköping
Reiki healing, kristall healing och distans healing
Aktuellt hos Carinas Kristallhealing i Jönköping

HEALING OCH KURSER I JÖNKÖPING
Healingerbjudanden, Reikikurser, gästföreläsare samt kurser
m.m.
HEALINGAKTUELLT 2020

DISTANSHEALING - ETT BRA ALTERNATIV
Jag fortsätter som vanligt här och ger behandlingar efter tidsbokning, så ni är hjärtligt välkomna att boka in er! För er som känner er minsta förkylda eller är lite oroliga för att ge er ut nu, så går det ju bra att ni boka in er på en Distanshealing i stället, så fixar vi det på det sättet i stället. Det fungerar lika bra!
Välkomna!
Här kan ni läsa mera om Distanshealing.

NYHET - COACHING
Nu erbjuder jag även Coaching och är ni intresserade så är ni välkomna att höra av er till mig så berättar jag mer.
Välkomna!

NYHET - YOUNG LIVING DISTRIBUTÖR
Nu är jag Young Living Oberoende Distributör #19971064 så det går bra att höra av er om ni vill beställa något eller om ni själva är intresserade av att bli Oberoende Distributör av Young Livings underbara eteriska oljor.
Välkomna att höra av er så berättar jag mer!
Det går också bra att läsa mer på deras hemsida
www.youngliving.com

TAROTLÄGGNING MED JÖRGEN WINROTH
Nu kommer Jörgen Winroth tillbaks hit igen Söndag 22 Mars kl. 11.00-15.00. Den här gången är det "Ställ frågor och jag svarar och klockrent är det jämt" Jörgen tar bla. hjälp av Tarotkorten. Pris 400:-/30 min. inkl. anmälningsavgift 100:-
Jörgen är Certifierat Medium av Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson.
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Jörgen på hans sida på Facebook:
Kråkshults healing och massage

KARUNA 1 & 2 KURS
Nu blir det en Karuna 1 & 2 kurs här Söndag 29 Mars 2020 kl. 10.00 - 18.00 Det här är en kurs för dig som redan har gått Reiki 1 och Reiki 2. Karuna är en fortsättning på Reiki och nu lär du dig 9 nya symboler. Anses mycket starkare och kraftfullare än enbart Reiki.
Pris 2.777:- ( inkl. anmälningsavgiften 1000:-) OBS: Endast 4 st. deltagare per kurstillfälle.
Varmt välkomna att vara med! Carina
Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som
är för erat allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

REIKI 1 OCH REIKI 2 KURS
Nu blir det en Reiki 1 och Reiki 2 kurs här hos mig igen Lördag-Söndag 04-05 April kl. 10.00-18.00 båda dagarna. På Lördagen är det Reiki 1 kurs och då får du lära dig att ge dig själv healing, ge andra och snabbhealing. På Söndagen är det Reiki 2 kurs och då får du lära dig att skicka healing på avstånd, till nutid, framtid och förfluten tid. Priset för båda dagarna är 3.333:- inkl. anmälningsavgift 1.000:- Det går även bra att endast gå på en av kurserna, då är priset 1.777:- inkl. anmälningsavgift 500:- Max 6 st. deltagare vid varje kurstillfälle.
Varmt välkomna att vara med! Carina
Jag är utbildad Reiki, Karuna och Egyptisk Master och jobbar med det som är för erat allra högsta bästa.
För mera info och bokning kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Läs gärna vad mina kunder tycker!

MEDIALA SITTNINGAR MED JÖRGEN WINROTH
Nu kommer Jörgen Winroth tillbaka hit igen Lördag 18 April kl. 11.00-16.00. Den här gången blir det Mediala sittningar, där du får ställa frågor och även kan få en Tidigare liv läsning om du önskar det. Priset är 900:-/45 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
Jörgen är Certifierat Medium och Certifierat Tidigare liv Medium av Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson.
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Jörgen på hans gillasida ute på Facebook:
Kråkshults healing och massage.

MEDIALA SITTNINGAR/ASTROLOGISK GUIDNING MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS NÄTT
Nu kommer Helena-Magdalena Ivekrans Nätt tillbaks hit igen och har Mediala sittningar el. Astrologisk guidning om du hellre vill ha det. Fredag 15 Maj Pris 925:-/45 min. inkl. anmälningsavgift 200:-
Mediala sittningar: Helena-Magdalena har arbetat som medium i över 20 år. Hon är clairvoyant och arbetar i huvudsak med den ”levande sidan”. Genom att ”se” och kunna beskriva personer, platser och händelser hjälper Helena-Magdalena dig att se ditt liv ur ett högre perspektiv. Du får själv större förståelse för varför ditt liv ser ut som det gör just nu och blir vägledd så att du själv ser vilka beslut du behöver fatta. Om du önskar kontakt med andra sidan agerar Helena-Magdalena som länk till andevärlden. Helena-Magdalena ger personlig vägledning med grunden i Attraktionslagen.
Astrologisk guidning: Vid astrologisk guidning utgår Helena-Magdalena från ditt födelsehoroskop och belyser din själsliga grund, dina personliga egenskaper och vad du är ämnad för i detta liv. Hon tittar även på planeternas transiter och guidar dig genom astrologins visdom. Helena-Magdalena ser de stora förändringarna som har varit och är på väg att ske i ditt liv.
Varmt välkommen!
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com
Du kan läsa mer på Helena-Magdalenas hemsida:
www.helena-magdalena.se

ATTRAKTIONSLAGEN MED HELENA-MAGDALENA IVEKRANS NÄTT
Förverkliga dina drömmar med hjälp av Attraktionslagen - med Helena-Magdalena Ivekrans Nätt. Längtar du efter mer motivation och inspiration i livet? Längtar du efter att skapa och leva dina drömmar och att få konkreta verktyg som hjälper dig att förverkliga dina drömmar? Då är denna helg en grym investering och fin gåva till dig själv!
Under helgen kommer du inspireras till att drömma stort och sätta nya mål för din personliga utveckling. Du kommer att få lära dig att använda attraktionslagen och tankens kraft för att förverkliga dina drömmar.
Lördag-Söndag 16-17 Maj kl. 11.00-17.00 båda dagarna. Investering 2.444:- inkl. anmälningsavgift 500:-
Om Helena-Magdalena Ivekrans Nätt: Helena-Magdalena är inspiratör och författare. Hon har föreläsningar och kurser i Sverige, Finland och Grekland. Hon är författare till böckerna Lev din dröm och Lev i din kraft (Egmont). Helena-Magdalena skriver Astrologi och horoskop för tidningarna Tara och Nära. Hennes drivkraft är att inspirera, motivera och ge människor verktyg att hitta sin egen kraft och förverkliga sina drömmar! Tankens kraft och Attraktionslagen är ett av Helena-Magdalenas huvudämne och hon har i hela sitt liv sökt svaren på om och hur vi själva är magnifika medskapare till vårt eget liv. Genom att använda oss av tankens och känslans kraft kan vi alla använda lagen om attraktion för att förverkliga och leva våra drömmar. Helena-Magdalena har även medverkat i Svt`s program Från Sverige till himmlen och är en av Sveriges största inspiratörer inom Attraktionslagen. Helena-Magdalena arbetar även som Medium, Astrolog och Framgångscoach och har hjälpt tusentals människor genom åren att hitta sin drivkraft och glädje här i livet. I botten har Helena-Magdalena en Social Omsorgsexamen och hon har arbetat som chef inom socialtjänsten i många år.
För att boka in er kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Ni kan läsa mera om Helena-Magdalena på hennes hemsida:
www.helena-magdalena.se

STORSEANS MED MIA HARALDSDOTTER
Nu kommer Mia Haraldsdotter från Tullerum hit och har en Storseans här Söndag 30 Augusti kl. 15.00-17.00 Pris: 300:- betalas vid bokning (Obs: Begränsat antal platser)
Så här skriver Mia om sig själv:
"Jag har alltid känt stor glädje och ödmjukhet inför att hjälpa andra människor att växa och utvecklas. Att få vara medresenär på resan när någon hittar sin inre livskompass och sina egna verktyg är en fantastisk upplevelse. Genom åren har jag haft förmånen att gång på gång få se hur livskraften segrar fast det ibland ser väldigt mörkt ut, detta har gjort mig helt säker på att hos varje människa finns en otrolig stark livskraft inneboende men som ibland behöver få komma till tals och bli påminnd om.Ett sätt att göra det har för mig varit att ha ett nära samarbete med andevärlden. Att låta nära och kära från andra sidan vara med och hjälpa till är ett härligt, inspirerande sätt att jobba. Jag tänker mig att vi alla egentligen har alla svar vi behöver inom oss men att vi ibland behöver bli påminda om det och då kan andevärlden vara till god hjälp när de kommer med goda råd och kärleksfulla budskap för att hjälpa oss att ha tillit till oss själva och vår egen förmåga.När jag har seanser är detta ett sätt att visa att andevärlden existerar och att vi har all hjälp vi behöver att bli dem vi är ämnade att vara från början.
Så, Kom och upplev en kväll fylld av värme, respekt och mycket humor. En kväll där jag får förmånen att förmedla kärleksfulla budskap från nära och kära i andevärlden. Det viktigaste är inte hur små eller stora dina steg är. Det viktigaste är att de leder i den riktning du önskar. Vilken väg går du dina steg?"
Hjärtligt välkomna att vara med! Carina och Mia
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Mia på hennes sida på Facebook:
Haraldsdotters skafferi för kropp och själ

MEDIAL VÄGLEDNING MED MIA HARALDSDOTTER
Nu kommer Mia Haraldsdotter från Tullerum hit och har Medial vägledning här. Fredag 04 September Pris: 900:-/45 min.inkl. anmälningsavgift 200:-
Så här jobbar Mia:
"Jag använder min intuition tillsammans med mina tarotkort för att hjälpa dig att titta på det som är mest angeläget i din livssituation just nu. Ofta har vi funderingar kring olika val i livet, stora som små och då kan en läggning med tarotkort vara en bra hjälp på vägen för att se på möjliga vägar och ge dig svar som underlättar dina beslut (korten eller jag tar inte besluten åt dig, jag visar bara på alternativen eller vilka vägar som ligger öppna.) Vi har alla svaren vi behöver inom oss men ibland behöver vi lite hjälp på traven att komma ihåg vilka kloka varelser vi egentligen är.Ofta vill nära och kära från "andra sidan" komma på besök vid en medial vägledning och lämna goda råd och hjälpa dig i din situation du befinner dig i just nu. Vi kommer alltid överens vid starten av en vägledning om du vill ha kontakt eller inte. Du får gärna spela in vägledningen på t.ex. din telefon så kan du lyssna hemma i lugn och ro och slippa sitta och försöka komma ihåg all information i huvudet"
För att boka in dig kontakta Carina på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com
Läs gärna mera om Mia på hennes gillasida ute på Facebook:
Haraldsdotters skafferi för kropp och själ

FÖRTYDLIGANDE
Om inget annat anges.sker samtliga kurser och föreläsningar i mina lokaler i Jönköping.

 

Carinas Kristallhealing i Jönköping, Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144

Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144
carina@kristallhealing.com