Carinas Kristallhealing i Jönköping
Carinas Kristallhealing i Jönköping
Kristaller
Healing stenar
Ametist
Kristallkula
Hitta oss på Facebook
Aktuellt hos Carinas Kristallhealing i Jönköping

Healingaktuellt

KRISTALLHEALINGBEHANDLING

Kristallhealing är bra för alla, oavsett om du enbart vill koppla av, njuta av att gå långt in i ditt inre, eller om du kanske känner dig stressad, trött, deprimerad, har värk eller allergier av något slag.

Jag tror att vi många gånger kan bli dåliga pga. en massa instängda känslor vi har i vår kropp, en vacker dag har kroppen fått nog, och vi får ont någonstans. Tyvärr lyssnar vi väl inte alltid inåt, och gör något åt saken, utan det lättaste är väl många gånger att ta till en tablett och hoppas att det ska gå över, så gjorde jag i varje fall.

Jag jobbar alltid med att försöka att hitta orsaken till problemet, varför du blivit dålig eller varför du inte gör det du verkligen vill. Om ditt undermedvetna är villig att släppa taget om det som varit, får jag veta när du blivit dålig och varför, detta förmedlar jag till dig för att du ska ha en chans att förändra dig och gå vidare här i livet.

En behandling med kristallhealing är en underbar skön och härlig upplevelse, du fylls med ljus och kärlek, känner dig helt avslappnad och lugn, upplevs ofta som man inte har någon kontroll alls över sin kropp, man bara är och njuter av stunden.

Du får ligga på en skön säng, fullt påklädd, lyssna på härlig musik och gå djupt in i ditt inre och bara vara. Jag placerar ut olika kristaller på din kropp (innerhåller läkande energier) beroende på vad just din kropp kan behöva ha vid det tillfället. Sen tar jag emot läkande energier utifrån, (går ej förklara, endast uppleva), placerar mina händer på dig på olika ställen på din kropp, hjälper till att lösa upp energiblockeringar du kan ha och för tillbaka balanserande energier så din kropp får en chans att läka sig själv igen.

Efter en behandling känner man sig alltid lugn och harmonisk, när man gör det, har man också mycket lättare för att känna glädje och en hoppfullhet att allt ska ordna sig för en på bästa sätt. Jag tror också att tanken spelar en stor roll i våra liv, så bestämmer vi oss för att det ska ordna sig för oss, så tror jag faktiskt att kroppen har lättare för att läka sig om det nu är meningen att vi ska bli helt friska igen.

Pris inkl. konsultation 60 min. 797:-
Just nu: Köp 3 behandlingar och få rabatt. 
Pris 2.197:-

Du är värd att må bra, så välkommen att boka en behandling du också. Kontakta mig på 0709-625144 el.
carina@kristallhealing.com 

Läs gärna om healing och aktiviteter i Jönköping under Aktuellt!

 

Kristall och Reiki healing i Jönköping
Carinas Kristallhealing i Jönköping, Carina Pettersson,Mobil 0709 – 625 144

Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144
carina@kristallhealing.com