Carinas Kristallhealing i Jönköping
Carinas Kristallhealing i Jönköping
Kristaller
Ametist
Kristallkula
Aktuellt hos Carinas Kristallhealing i Jönköping

Healingaktuellt

Hitta oss på Facebook

Så här tycker mina kunder!

"Jag är obeskrivligt tacksam för vad Carina gjort för mig, och vad hon har stöttat mig i att göra för mig själv. Redan efter min första Kristallhealing började en transformation i mig som ledde till att jag efter några behandlingar också snart gått alla kurser!! Jag kom som ett vilset vrak till att idag återfunnit min kraft och tacksamhet för livet och dess lärdomar. Det jag tidigare i livet teoretiskt har tagit till mig, kom under denna tid att integreras i mitt praktiska varande, med ett helt nytt djup!!! Namaste Carina"
Mia

     ___________________

“Tack så mycket för din tid och dina råd idag! Det var mycket omtumlande, roligt, spännande och berikande! Jag hoppas vi ses snart igen! Mamma var också glad och omtumlad, det känns bra att veta var du och alla dina kollegor finns!
Inspirerade och glada hälsningar Nina”

     ___________________

“Jag är så glad och tacksam!
Efter så många år jag kämpat med panikångest och depression så har ett år av healing hjälpt mig övervinna all den skiten!
Kan ni fatta, 14 ÅR panikångest borta efter ett år av kristallhealing, det är helt underbart! Det är ju halva livet jag kämpat med den skiten och nu är jag äntligen fri, tusen tack Carina Pettersson du är en ängel!”
Linnea

     ___________________

“Helt underbart ställe, hon är äkta genuin. Duktig på det hon gör. Jag och min sambo fann våran ängel.”
Alicia

     ___________________

“Underbar människa som hjälpte mig vid en akut situation.”
Daniel

     ___________________

“Rening av lägenheten
Jag har bott i min lägenhet i ca 2,5 år och det dröjde inte länge efter det att jag hade flyttat in förrän jag insåg att jag inte var den enda som bodde i lägenheten. Jag kunde se och känna av en man som inte var så trevlig. Jag kände mig ständigt iakttagen och när jag klev i badkaret för att ta en dusch så kunde jag höra och känna hur även han klev i badkaret och ställde sig bredvid mig. Jag kunde även känna mig väldigt lättirriterad och arg utan att jag visste varför. Jag var alltid väldigt trött och det kändes som att jag kunde sova hur mycket som helst utan att jag för den skull blev utvilad.

Jag bad Carina komma hem till mig för att hjälpa mannen över till andra sidan och rensa ut alla negativa och tunga energier från lägenheten. Det tog henne endast ca 1,5 timme och sedan var det klart. Mannen är borta och jag känner mig inte iakttagen hela tiden. Nu är det lätt att andas i lägenheten, jag sover som en stock och är utvilad när jag vaknar på morgonen. Det känns tryggt att komma hem och när jag blir jag irriterad och arg så vet jag varför, för då är det något som har hänt i mitt eget liv.

Tack Carina för all hjälp. Du är fantastisk.
Helena”

               ___________________

“Reiki
Jag anmälde mig till Reiki 1 hos Carina utan att egentligen veta något om vad Reiki är, men jag är så tacksam för att jag bokade in mig på kursen. Mitt liv har tagit en helt ny vändning och jag har nu fått redskap för hur jag kan ge mig själv healing och extra kraft när det behövs. Jag blir även succesivt medveten om vilka händelser i mitt liv som har satt sig som blockeringar i min kropp,och som gör att energin inte kan flöda som den ska.Sedan kan det naturligtvis vara jobbiga saker som dyker upp, men tar man inte itu med dem så mår man ju heller inte bättre. Jag kan nu lindra min värk själv och jag äter mindre och mindre värktabletter. Oftast försvinner värken helt när jag har gett mig själv healing. Det är helt fantastiskt, framför allt med tanke på att jag fortfarande är nybörjare på detta. Jag har även gått Reiki 2 och där fick jag ytterligare redskap för att må bättre och för att ta hand om mig själv på ett ännu bättre vis.

Tack Carina för allt du har lärt mig under dessa två kurser och för ditt tålamod och din underbara humor. Jag ser fram emot nästa kurs.
Helena”

                   ___________________

“Hej Carina!
Jag är helt överrumplad! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig.. Det har skett underverk sen jag var hos dig i fredags! Du är en helt fantastisk person som på ett sådant proffsigt, empatiskt och klokt sätt mötte mig både med samtal och healingbehandling!! Efter jag var klar hos dig hade jag ärende till apoteket. Men efter det hade jag sådan energi att jag gick och köpte mig en vacker klänning som jag tog på mig på kvällen. Jag hade energi att sminka mig och göra mig fin och sen åka hem till min kille på kvällen. Han blev förvånad av vad fin och välmående jag såg ut, med tanke på hur blek och glåmig jag varit sista tiden. Jag hade fått massor av ny energi! Även idag dagen efter tog jag på mig min fina klänning och hade energi att laga middag till min kille och min dotter. Jag tänker “Jag är frisk!” och den tanken får mig att må bra! Jag har sänkt ner en del av det smärtstillande och det går fint och jag känner mig nästan helt frisk på den sidan som jag har ont. I vårt samtal lärde jag mig många nya saker och det var så värdefullt. Först fattade jag inte allt du förmedlade, men sen trillade polletten ner och jag förstod sammanhanget och vad otroligt viktigt det är att “tänka rätt”.. Jag gick på magkänslan att söka upp dig och det var det bästa beslut jag kunde ta! Tack Carina, du har hjälpt mig jättefint och jag är så nöjd och glad!!
Ha det fint! Kram Inger” 

               ___________________

“Detta är bland det bästa jag gjort för mig själv! Trodde "sådär" på det först men vågade köpa en kur! Så mycket "skit" som kommit ut under behandlingen och verkan i mig känns underbart!!
Du har Inget att förlora här! Du köper bara en kur som får dig att må bättre´ både fysiskt & psykiskt.
Tusen tack Carina för att jag får gå denna behandling hos dig!
Kram // Nicke”

               ___________________

“Jag kan starkt rekomendera Energi Kicken :) var hos Carina igår o fick snabbhealing 15 min kändes som jag varit på semester i 14 dagar efteråt, jag liksom tömdes på allt dåligt man går o bär på och fylldes med nytt Liv o ny syn på saker o ting. Jag vet bara att jag ska gå dit emellanåt .Prova du med vetja 100kr är billigt för 14 dagars Semester. Tack Carina.”
Mona

               ___________________

“Igår fick jag uppleva en fantastisk healingstund av Carina Pettersson! Hon frågade vad som hänt mig för fjorton år sedan, under healingstunden kom jag ihåg vad det var, just i oktober för 14 år sedan blev min dotter akutopererad, en mycket traumatisk upplevelse för oss båda! Tack Carina, du är suverän!”
=) Lotta

               ___________________

“Carinas vägleda meditationer har en Förlösande kraft som börjar från tårna och går ända upp till huvudet.Jag får möta mina änglar, guider eller kraftdjur. Jag lär mig " se " mitt inre på ett nytt sett. Jag lär mig acceptera saker som dom är, förlåter det som går och släpper taget om allt och går vidare. Är så tacksam för alla fina vänner jag fått möta hos Carina. Tack min underbara vän för du finns i mitt liv...”
Med Ljus och Kärlek. Kram Kerstin

               ___________________

“Tusen tack för en intressant och trevlig tjejkväll. Jag uppskattar att du är en så öppen och ärlig person som delar med dig av dina livserfarenheter och dina guiders råd! Ha det fint!”
Kram Inger

               ___________________

“Tack Carina för att du är den du är. Jag är glad för att jag togsteget in till dig och bokade tid då jag hade en oerhörd värk sedan minst en och en halv månad tillbaka i min vänstra axel som gjorde att jag ej kunde sova och begränsade mig i det dagliga livet. Vi pratades vid och sedan gav du mig kristallhealing som gjorde att det onda släppte. Du har en oerhörd gåva att ge hjälp åt oss som behöver. Men det var inte bara vid själva behandlingstillfället som saker och ting hände utan en lång tid efter också. Det fortsätter att jobba i kroppen och knoppen på ett positivt sätt. Jag kände redan efter den första gången jag var hos dig att jag blev starkare,mer bestämd. Tack igen Carina för att du är den du är och tar dig tid och är en god lyssnare.”
Kramar från Mia, Kungsbacka

               ___________________

“Mitt liv tog en jätte vändning när Carina och Kristallerna kom in i mitt liv. Min värk blev mindre och jag växte som människa när jag lärde mig Reiki 1 och 2. Kristallerna är för mig glittrande stenar och sprudlande liv. Tack för att Du finns i mitt liv Carina”
Med Ljus och Kärlek..Kram Kerstin

               ___________________

“Carinas entusiasm och hennes smittande glädje gjorde att Reikikurserna blev till ett äventyr på alla sätt och vis. Jag kan inte tänka mig en bättre och mer kompetent lärare än Carina och jag är tacksam för att det var just hon som initierade mig till det. Nu har jag Reiki i resten av mitt liv.”
Jöran

               ___________________

“Du ska ha ett stort tack för den underbara kursen. Ida mår så otroligt bra, blivit lugn och så duktig. Inte rädd längre. Hon så glad för all bekräftelse att hon lyser kärlek och är underbar. Det hände mirakel med oss den dagen. Vi är så tacksamma och lyckliga. Du är guld värd. Önskar alla människor fick uppleva detta. Vi rekommendera verkligen din kurs.”
Många varma kramar
Ida och Yvonn

               ___________________

"Jag har fått oerhört mycket hjälp av att gå till Carina! Hon är en underbart vanlig människa! Vad du än har att fråga, så har Carina alltid svar och vägledning att ge. Hon guidar dig genom samtal och behandling. Hon har gåvan att var jordnära, ödmjuk inför livet och samtidigt kunna vägleda genom dina guider. Hur du än mår, så säger alltid Carina: Du ska säkert vara där du är just nu, vilket gör att du accepterar din situation samt får vägledning att gå vidare. Jobbet gör du själv, men blockeringar får du hjälp med att lösa upp genom öronljusbehandling, detox och kristallhealing. Jag mår så oerhört bra efter en behandling, vilken det än är, och det blir ett härligt beroend att må bra!
Mina varmaste rekommendationer!”
Ulla

               ___________________

Kanske du har något du vill berätta på denna sida? Skicka mig gärna ett e-mail så lägger jag till på sidan.

Varma hälsningar

Carina

 

Carinas Kristallhealing i Jönköping
Carinas Kristallhealing i Jönköping, Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144

Carina Pettersson Mobil 0709 – 625 144
carina@kristallhealing.com